Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Циліндр Tokoz Pro 400 ключ-тумблер

Артикул 9000001
В наявності
5 893 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
шт.
Замовити швидко
Характеристики
Бренд Tokoz
Країна виробник Чехія
Розмір циліндру, мм 63
Симетрія циліндра, мм 33*30Т
Тумблер Так
Нічник З нічником
Количество ключей 5
Матеріал фурнітури Сталь
Колір Нікель сатин
Тип фурнітури Ключ/тумблер
Спеціальні умови доставки Безкоштовна доставка перевізником «Нова Пошта». Обов'язковий авансовий платіж у розмірі 15%.
Тип гарантії Виробник
Секретність Дисковий
Опис

Наявність необхідного розміру уточнюйте.

Дисковий циліндр TOROZ PRO (токоз про) 400, за рахунок високої надійності механізмів даного типу, має захист від злому бампінгом або відмичками. Головною особливістю даного дискового циліндра є гартований корпус (Hard), який максимально захищає Ваш циліндр від проникнення зловмисника. Цій личинці не страшні морози і підвищена вологість. Такий сердечник буде працювати в запорошених умовах і навіть бруд не завадить йому працювати надійно, відкриваючи і закриваючи Ваші двері.

Однією з головних особливостей даного циліндра є функція "Нічник" при відтягуванні тумблера на себе включається "Нічник" і відкрити двері зовні навіть рідним ключем ставати неможливо.

Також фірма TOKOZ оснастила PRO 400 захистом від зовнішніх фізичних впливів. Перший диск у циліндрі не бере участі в наборі секретного коду механізму, але захищає від висвердлювання, оскільки зроблений із загартованої сталі. Сам механізм секретності теж дуже міцний і надійний, а 9 дисків секретної комбінації дозволяють зробити понад мільярд комбінацій.

Є можливість замовити систему «Майстер-ключ» або «Один ключ» у нашому інтернет-магазині. Всі деталі Ви можете обговорити з менеджером під час оформлення замовлення.

Доставка кур'єром або самовивіз можливі тільки в разі передоплати за товар та лише по м.Києву та Київській області.

Відправка по Україні здійснюється службою доставки «Нова Пошта» та можлива тільки за передоплатою, після попереднього бронювання, оформлення товару та підтвердження в телефонному або електронному вигляді менеджерами магазину. Вартість доставки визначається тарифами служби доставки і оплачується при отриманні товару.

Оплата можлива на нашому сайті в privat24, LiqPay, у розстрочку від ПриватБанку/МоноБанку або готівкою при отриманні. Обов'язковою умовою є внесення авансового платежу. Розмір авансового платежу визначається менеджером компанії.

Звертаємо увагу, що за послуги, що надаються банками, стягується комісія відповідно до тарифів банку.

 

Вгору